Designad av Gilraen.

Små shopping ..

Idag har jag inte uppdaterat för att jag inte har haft tid... Först var jag ute på en foto runda i en timma och sedan har jag varit och ätit lunch ute också har jag gått runt i affärer . Snacka om att jag hittade ett par fina skor som jag bara Ska ha !!
De var typ vit - blå randiga och mågot smycke där fram alltså ett par ballerinas . Kostar bara 350:- typ ! Aja nog snackat om de , här kommer en bild från foto rundan :D


Gratisgen

Registrera dig här ;  http://www.gratisgen.se/?ref=90620 , värva nya medlemmar samt samla poäng och få prylar som dessa helt gratis ;




Tv Serie boxar , presentkort , Ipods , Trisslotter och massor av mer !!!!

DVD, hemmabio, mobil, biobiljetter och MASSA mer!

Men glöm inte att skriva in

Tveka inte, bli medlem du också!

Tyskland Spanien

Jaa jag vet dålig uppdatering , men vad ska jag skriva ? Idag har jag ju liksom inte gjort någonting bara gått runt med Sara i byn och ätit Choklad , haha . Kollar på Tyskland - Spanien , klart man hejar på Tyskland ju  :D Bara Torres var med Tyskland :( Han är ju typ min favorit efter ♥ Ronaldo ♥ den lilla snyggingen som äger :D Nu är jag tjatig jag vet MEN JAG VILL HA TILLBAKS MIN HEADER </3 Bloggen känns ju helt fattig och tråkig utan den :( På fredag blire nog Göteborg och Liseberg och Shopping ! Anyway  nu ska jag titta vidare . FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN DÄR GJORDE SPANIEN MÅL FUCKFUCKFUCK. Vinner inte Tyskland ... ... då fan.


Vem hejar ni på Tyskland eller Spanien ?



Update :  ÅH nu är Dodo riktigt riktigt förbannad ! DE MÅLET BORDE INTE GÄLLAS !!!!!!!!!!!!!!! Om ni kollar kollar på Repris så borde de bli Frispark !! Torres höll i någon av Tysklands spelares arm precis innan målet . Detta är hemskt .

29 Juni

Godmorgon ! Vaknade nyss så är helt slapp i händerna kan knappt skriva på tangentbordet , haha . Yesyesyes idag är det sista dagen för tävlingarna :)  Jag kanske får ta mig en titt i " Mina Bilder " och börja städa, eller ? Och jag gillar inte att headern bara försvinner så där utan att de frågar eller något.. Suck .

Illustrera ?

Här kommer de andra bilderna , jag har en sådan otrolig röra så alla kommer nog inte med här men isf kommer de en annan gång ;) Idag ( 29/5 klockan är ju 00:10 ) är det sista dagen för tävlingarna hoppas jag vinner 8) Hmm.. jag kanske också skulle börja illustrera jag också . Verkar jätte kul när man ser såna som Nevnarien och Beckaahh ju :D








Gratisbio.se






Gratisbio är ett företag där du genom reklamlänkar, värvade medlemmar samt nätshopping kan samla poäng. När du har tillräckligt med poäng kan du växla in dessa mot biobiljetter och presentkort. Varje månad är du dessutom automatiskt med och tävlar om riktigt stora och dyra priser ( denna månad en iphone och en platt-TV )

Bli medlem direkt säger jag bara ;D 

400p = 1 biobiljett
1000p = 300:- presentkort
1500p = 500:- presentkort
2000p = 700:- presentkort


Presentkortet gäller i dessa butiker ;

MC Donalds . H&M . Stadium . Ginza . Åhléns . Vero Moda . Siba . Tailor Store . JC . Triss . Nilson . J-store . Mio . The Body Shop . Degustera . Stockholm day spa - Guldfynd . Birka . Svenska spel . Din sko . Jerns . Kolmården . Nickes.com . Cervera . Travellink . BR-leksaker . Bowling . Twilfit . Radical Sports . Polarn o Pyret . Ur&penn . Skopunkten . CDwow . Tivoli . Ariel Atom . Euro Florist . Bokia . Favoritsaker.se . Formel 1 . Countryside Hotels . Wallmans . Bianco Footwear . RoadRacer . Hotel Legoland . Gallerix . Computer city . Superstar . Esperanto . Panduro . Kicks . Junibacken . Lagerhaus . Hemfrid . Hotelpasset . Skärmflyg . Göteborgs GokartCenter . WAYNE'S COFFEE . Rent a Chef . Sterling . Skyadventures . U-båt . CD inspelning . Flyglektion . Fotosession . Jensens Bøfhus

Vattendroppar


Hejsan idag har jag inte uppdaterat men jag har varit på en jätte lång foto runda ( 3 timmar ) och jag vaknade kl 12.30 så gjorde jag i ordning mig i en halv timma och nu är jag hemma har tagit en kall dusch ( det är 30 grader ute ) . Här ska ni få några bilder :D Åhh jag har fortfarande inte fått min tillbaks min header .. Och idag kommer flera bilder upp från rundan :)









Sovproblem ?

Jag har fortfarande inte fått tillbaka min header .. den kommer kanske imorgon ? eller jag vet inte .. Nu ska jag nog gå och lägga mig för jag har inte kunnat sova på 2nätter och jag är inte trött. Kanske skulle prova ngn sömntablett .. Ja jag vet inte vad det är med mig :S Det blir nog Liseberg och shopping ngn dag här eller kanske nästa vecka ? Oj jag hade glömt , men idag köpte jag världens finaste halsband fårn Gemini :)  Så är jag i stort behöv av skor ..! Blir nog de snyggingarna från Reebok om det ändo inte kmr några fina soliga dagar, så får man ju köpa höst skor "/

JÄVLA STILMALL

ÅH FYYYYYFAAAAN jag är jätte arg just nu !! Min  dator började cp:a och då råkade jag trycka på ngn konstig stilmall och då försvinner ju headern och nu har jag verkligen problem med att få tbx den !!!!!! Så alla ni som läser den här bloggen första gången , det här är inte min riktiga header ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Designadinblogg.se hjälper mig inte ett dugg i det här läget .. Liksom höjden och bredden på headern är bra men liksom vrf dyker den inte upp ?  Beckaahh.blogg.se är verkligen  bäst när hon hjälper mig med sånt här cepe <3 Rädaren i nöden på något sätt liksom !

Knäckglass eller Knäckkulor .. ?

Jaa då vaknade man nyss :) Och jag ska länka till en till Tävling . Äter förtillfället knäck glass men jag är en sådan person som petar så jag äter bara upp knäckkulorna , haha . Är jag udda på något sätt liksom.. ? Föresten så älskar jag låtarna Chris Brown - No air och Natasha Beidingfelt - Pocketful of Sunshine !! Jag ändrade runt i stilmallarna och jag råkade göra så att länkarna är osynliga och nu orkar jag inte ändra tillbaka, jag gör det lite senare , Sätt pilen där du ser att det ska stå något men saknas så kommer den upp ;D Heh.. nu kändes allt så rörigt i inlägget , aja :) 

Update : Hela blogg.se krånglar så det  går inte ens och göra en länk så du får själv skriva in " länken " i din browser ;)



Här kan du tävla om en Goodiebag ; http://fallaway.blogg.se/2008/june/tavla.html#comment

Tävlingsvecka !!

Haha nu har jag såå mycket lust för att vinna något så jag har 1 tävlingsvecka nu i min blogg ! här kommer två tävlingar jag är med i :D

http://tyras.blogg.se/2008/june/en-girly-goodiebag.html  Gå in där så är du med om en fantastisk Goodie Bag för tjejer , klart man är med :D






Vinn den är jätte söta blåsapan ;D Efter att jag har målat mina naglar så har jag otroligt dålig tålamod så jag pillar på naglarna direkt efter.. så de här är nog den perfekta prylen för mig ! Vill du också vara med och tävla om blåsapan gå då in här ; http://ikans.blogg.se/2008/june/tavling-1.html#comment
Lycka till ;D

( det finns en osynlig länk där )

Ben&Jerry

Idag ska jag ut o handla lite Ben&Jerry glass, Cappuccino och en Tidning och bara myysa i soffan :) Vädret är ju inte de allra bästa heller.. Vad ska du göra idag och hur är vädret hos dig ?



Pictures :D

Och nu har jag kommit hem och redigerat och satt dit © på de :D Sedan så har många frågat om jag kan ladda upp någr aav mina teckningar och en bild kommer idag :D  Här kommer iaf två bilder ( bara för att det tar så lång tid att ladda upp de ) :






Footorunda

Idag ska jag nog gå ut i byn och ta mig en glass och sitta med vännerna :) Kanske hinner jag med en fotorunda i detta fina vädret ? Hade varit skönt tror jag... eller? Jag tar nog fotorundan redan nu :D Hejdå ! det kommer förmodligen bildr sen ;) Ha en skön och slapp dag !

Konsttjej?

Hejsan allihopa :) Idag har jag bara suttit och ritat människor :) Jag tycker det är sjuukt kul alltså . Jag är en sån där tjej som gillar att Fotografera, Redigera, Sy och rita .. teckningarna jag har ritat kommer nog upp imorgon eller övermorgon .. Jag har inte lagt upp bilder på ett tag men det har ju regnat så fruktansvärt mkt så jag kan ju inte riskera kameran ute i det ovädret :(

Teaparty :)

Hejsan idag ska jag nog bara viila och imorgon kanske grilla :)  Inte för att jag äter kött.. men det är alltid mysigt ! Just nu sitter jag och redigerar bilder och kikar runt i olika bloggar . Och vill du så måste du ju säga till att jag ska kolla i just din blogg ;D Ja nu ska jag ta mig en kopp te redigera lite bilder till sedan ut i de finsa vädret . Njut av solen medans den är här vettja :)

Acne eller H&M finns det någon skillnad ?

O då var jag här igen , med lite shopping och jag är glad . Shit asså vad en sån liten sak kan förändra , haha . men däremot så köpte jag inte så mkt . Såg en  skiiit snygg klänning på MQ men sen så såg jag prislappen den låg på 1800:- Det var Acne , men vem bryr sig om märket egentligen .. ja inte jag iallafall men jag skulle typ dö för den I <3 Dresses ?
Jag köpte iallafall en grå kofta och ett par öronhängen ..  Efter det åkte jag in på en simhall med Sara ( det finns bara en rolig sådan ) Annars så HAAAATAR jag simhaller , haha . Ne men jag är inte så mycket för att simma . Det var iallafall jätte kul där .

Shoppa !

Hejsan ! Idag ska jag iväg och shoppa hela dagen lång .. Detta har man alltså längtat efter sedan ska jag nog ta ett skönt bubbelbad :)

Paus

Hejsan idag har jag inte uppdaterat alls för att jag har tagit paus nu sedan fredags.. så jag uppdaterar imorgon på kvällen ;) Jag ska kolla runt och shoppa lite jag känenr vekrligen suget, haha ! Och det är jag nog inte ensam om ..

Fotboll

Usch jag har ju inte uppdaterat men jag har verkligen inte haft tid.. Idag har jag haft en lite ledigare dag , men då kom fotbollen i första hand . Idag ska jag nog iallafall bara vara med kompisar och så..

Midsommar

Idag är det Midsommar så jag har inte hunnit uppdatera. Iallafall så har jag och Sara byggt en alldeles egen midsommar stång :D Haha vacker blev den 8) Nej men vi höll faktiskt på väldigt länge . Men snart ska jag nog gå ut lite grann . Här kommer en bild som jag tog idag !



Champagne

Hejsan allihopa ! Just nu sitter jag här och ryser .. Det är någon som skjuter utanför vår lägenhet . Det är skit läbbigt ska ni veta ! Det smäller typ skit ofta .
Iallafall så fotograferade jag nyss bilder kommer här :)  Jaa annars så har jag inte så mycket att säga ...













Utkast: Hejsan ! ...

Hejsan ! Nu låter jag typ helt konstig ? Men jag har varit helt deppig hela dagen för att jag inte shoppat på jättelänge :o
 Men det är väl inte bara jag som är helt beroende ... ? Så nu har jag bestämt att månda åker jag och shoppar, yeey .
 Synd bara att det är midsommar och allt är stängt .  Ohh joo jag har glömt att säga detta men iallafall ,
för några veckor sedan var jag ute och badade då kom det en gammal gubbe i typ 60 årsåldern 

med en cykel med ett sånt där släp som man brukar ha till barn och massa gossedjur och handukar i  
och frågade efter var " västergatan " låg , då visade jag och Sara det  .
Nu när jag jag var ute och gick då såg jag hans balkong ( där hans cykel stog )
 och jag skrattade ihjäl mig här ska ni få se några bilder på hur hans balkong ser ut  xD Nu tror ni jag är drogad eller något men jaa alla är vi olika xD













SATC

Hejsan ! Idag har jag varit och bowlat  i två timmar , det är alltså sjuukt kul . Imorse laddade jag mitt batteri till kameran och det glömde jag så jag tog med mig kameran utan batteri "/ Så det blev ju inga bilder .. Men jaa , kul var det ! Idag ska jag nog bara äta glass och vet ni vad ? Det är SATC maraton på trean i fyra hela timmar  och det börjar kl 19.00 ! Det får man ju bara inte missa . 

Jag stör mig

Jag stör mig . Jo jag stör mig väldigt mycket på tidningar som sätter in klänningar för 8000:- och tror att det ska räcka till en vanlig studentbidrag/lön . Va fan tänker de med ? Jag menar tidningar sm Elle och Cosmopolitan är väl till för unga i 15-25år åldern och inte några jävla miljardärer .
Ok det kan vara kul att kolla på bilderna som de här tidningarna har att visa men att sedan också betala 45:- för 300s reklam . Är det helt normalt ?

Minispa :)

Idag gjorde jag ett litet eget hemma spa där jag låg i badkaret med levande ljus och med ansiktsmask och bara slappnade av , och hela badkaret med skumm . Det är livet att bara koppla av fotografera , och få fina kommentarer som jag nyligen fick av Mariiaa.webblog.se . Jaa jag älskar det . Vad är det bästa ni vet ? Känner mig helt fresch nu liksom . Alla borde göra det här oftare säger jag bara :)

kaktusfamnar

Godmorgon ! Idag regnar det igen :( Men okej okej . Ni ser ju att jah har fått en lite ändrad header :D Och det var beckaahh.blogg.se som hjälpte mig :) Och det är många som har frågat efter bloggdesign hjälp och jag är verkligen iinte bra på sånt där så vill ni ha hjälp kika in på designadinblogg.se ;)


140 läsare !!

Hejhej idag har det bara regnat hos oss och vi mäniskor är ju beroende av vädret så inte kunde man göra något kul idag inte .. Var nyss i byn och köpte glass  8) Annars så har jag bara kikat runt i allas bloggar och idag hade jag 140 läsare :D Man blir smickrad ju , haha . Ne nu ska jag faktiskt fortsätta kika rundor  i allas bloggar och ni kan fortfarande bara kommentera så kikar jag in , jag Lovar !


None

Ser ni det regnar !

Ja och då var det Måndag igen .  Sov idag till klockan 13.00 så kanske därför som jag inte uppdaterat . Usch fy har ni sätt som det ösregnar :o Hallå liksom det är mitten av Juni och då ska jag ju kunna bada ! Håller ni med ? Men har ni Sol så njut och ta vara på den ;) för det här är inte alls kul .
Anyway så kom Sara med en bulle till mig och sånt gör mig glad , så nu sitter jag och fikar och kollar runt i andras bloggar, så vill ni att jag just ska kika in i din så bara hojta och kommentera :D

Em !!

Hejsan allihopa :D Just nu sitter jag i hbg och är söndertrött . Kommer hem imorgon ! Ja jag fick visst en tid här vid datorn . Imorgon har jag match , osv . Samma schema fast fler uppdateringar ! Idag är det ju EM Sverige-Spanien det tror jag ingen har missat eller kommer missa om 15min , haha . Ne nu ska jag bänka mig här  framför tv:n med en påse godis :)

skolavslutning 08

Heeejsan allihopa den här morgonen har varit helt jävla härlig ! Skolavslutningen gick verkligen jätte bra !!Johanna :)




Jaa visst ja om jag inte uppdaterar i helg så kan det bero på att jag är i Helsingborg och shoppar o är med kompisar :) Jag lovade att uppdatera bättre efter skolavslutningen och det kommer förbättras på Måndag, Lovar ! Hej då nu ska jag nog gå och baka !

Ingenting

Jag gör faktiskt jätte mycket nu om dagarna .. varje dag har jag fullt upp.. som nu .. strax måste jag gå och fixa min frisyr .
Idag i skolan har vi bara städat och det tröttade ut mig rejält kan jag säg. ALLA gamla papper skulle man slänga eller ta hem och du ni vet på ett år samlar om på sig :o Och så självklart har jag nt haft tid med headern .
Hur är vädret hos dig ? Hos mig är det iallafall åska och det är inget kul . Ja nu ska jag kila iväg ha det kul och njut av solen om den är där :)

Skäms fy på mig!!

usch fy på mig alltså för världens dåligaste uppdatering .. Jag LOVAR att jag ska förbättra mig på lovet som börjar den 13/6 ! För jag har mycket att göra inom fotboll o skola . Jag tror nog jag ska ändra header någon dag här också :) Just nu sitter jag här med masser av flätor i håret som jag ska sova med , haha kommer se heelt olik mig imorgon . Jag ska nog också lägga in några bilder snart .
Jag har heller inte shoppat på snart 2 veckor och det måste jag också hinna med puh , här kommer  8 saker jag ska göra denna vecka och ja allt detta på 4 dagar :o  Shoppingen kanske får vänta till ledigheten .

-  Fotbollsträning
-  skolavslutning
-  Shoppa shoppa shoppa
-  fixa nalar på något sätt
-  Boka tid till frisören
-  Lägga ut min blogg överallt och få reklam :)
-  Fixa ny header
-  Redigera massvis me bilder

Ni kanske vet var det finns fina klänningar ?

Flower Power :)

Ögoninflamation ?

Usch jag vet jag uppdaterade inte igår typ.. men jag var iallafall och solade och badade i Hylte och påvägen hem så kände jag något i ögot kändes som sand/lera som jag och Sara hade krig med :) Men när jag kom hem så hade jag ont tills jag gick o la mig  så jag tror det är ögon inflamation :((( Så jag kan knappt se med de vänstra ögat .. Föresten är det någon som har haft det någon gång så skriv hur de gjorde ont så jag ska veta vad det är jag har i ögat . Eller så kanske det är någon som vet någon botmedel ?

Aja , idag har jag match :D så jag är glad !

Sol & Bad & Frisyrer

Godmorgon ! Klockan är 09.32 och ni vet ju att jag inte är en morgonmänniska :o Men idag måste jag ju iallafall gå och tvätta min cykel , putsa den osv . Sedan ska nog jag och Sara cykla ner till Hannabad och bränna oss ännu mer. Det är alltså 28 grader ute och ni vet hon där Dodo ÄLSKAR solen och värmen , så lilla Dodo är glaad !

Föresten igår var ju jag vid havet och då hittade jag en liten sjösjörna :)

Igårkväll/natt bestämde jag om vem det är som ska fixa mitt hår till skolavslutningen . Så nu äntligen är de klart ! Jag har också bestämt vilken frisyr jag ska ha . Jag vill ju inte avslöja hur jag kommer se ut , men det kommer bli Superfint :)
Nä nu ska jag fräscha till mig och sedan gå ut . Njut av solen medans den är här , hej då

Kan inte bli bättre !!

Åh fyy vad skönt jag älskar detta vädret .. .. alltså det kan inte bli bättre ! Har varit vid havet idag med Sara och solat som fan på ren svenska . Det syns verkligen också . Efter det åkte vi till Båstad och solade lite där bara för att jag ville ta kort på en ny miljö och inte bara vid mellby . Så många bilder blev det inte men ändo . Påvägen hem körde vi och åt pizza (helt övermätt just nu) och nyss duschade jag och scrubbade och jaa gjorde mig fräsch , skönt ! Föresten så dampar blogg.se så vet inte om de blir fler inlägg idag :o Men jag ska iallafall ut i byn med Sara och äta glass typ en tredje gång idag 8) sedan ska jag bara slappa och vara nöjd med mina solbränns resultat ! Ha en superbra Nationaldag :D

Tider

 Nej men fyy vad härligt alltså , nu har jag suttit och rensat hela mitt rum och jag har hittat gamla teckningar och skriv böcker sedan jag gick i 2:an och jag kan medela att jag ritade fint då, haha :)  Föresten snart ska jag börja femman och i de skrivböckerna jag hittade hade jag skrivit att jag var kär i en kille det är samma kille som jag är kär i nu .. så tänk er 4år av olycklig kärlek :o Men min högerhand har alltid varit bra på att rita :o)

Någon som vill länka till bloggen ?

Oooh jag är såå glad sidvisningarna bara växer :DDD nu har jag fått 38 st på en timme,  och det gillar vi (y)
föresten så måste jag hitta skor till skolavslutningen någon som vet var man kan köpa ? Det är avslutning nu redan nästa fredag så de är kris ! Klänning har jag hittat iaf .
Någon som kanske vill länka till min blogg det skulle betyda guld alltså . Ne nu ska jag gå och fika hej då  : )


578676-11

Redigera

Hejsan ! Idag har jag offrat mig genom att sitta hemma vid datorn och redigera bilder istället för att vara vid stranden och sola och bada 8) Har oxå kollat runt lite på nätet för klänningar någon av er kanske vet någon site ? Skulle va glad om jag fick länk :D Ne nu ska jag ut lite grann i de fina vädret :) Och sedan städa. Företen glöm nu bara inte Pussycatdolls 21.00 på Viasat 3 ;) Hej då och njut av solen så länge den är här i sverige ;D
 

Baada

Hejsan :) Idag har jag haft 4lektioner "/ så skiittrött efter de ,, när jag kom hem gick jag och Sara ner till Stranden och bara sola. Jag tog faktiskt mitt andra dopp idag och faktiskt så var det inte alls kallt :o Sedan paddlade vi och det gick inte inte alls bra, hahah ! Jag fick alltså verkligen panik .. Hursomhelst så var jag nyss och köpte Carte Dor Daim och Texax  , så jag sitter och kollar på Desperate H .

11 dagar kvar

Hejsan allihopa :) Igår uppdaterade jag inte alls men jag kan berätta att jag bara låg och solade hela dagen och resultat finns, och det gillar vi :D 11 Dagar kvar tills sommarlov och jag är förberedd ska ni veta ! Idag var det 38 grader här hos oss så jag har varit ute hela dagen . Imorgon blir det nog att ja cyklar me kompisar o badar :)
Jaa nu måste jag kila iväg, Hej då !