Designad av Gilraen.

Återigen

Återigen vilken kamera har du och skriv minst en dålig sak och minst en bra sak med den :) helst om du har en; 

Nikon d80
Nikon d40
Canon eos 400d
Candon eos 1000d

skulle ju som sagt hjälpa en hel del om du skrev en mini reccension ! jag är på god väg att köpa en kamera men beslutsångesten som jag har är just nu oövervinlig, haha .

Nej min bloggpaus är inte slut men medans jag kommer tillbaka kan ni ju reccensera era kameror :)

Jag kommer tillbaks !

Jag har nog den största bloggtorkan.. jag kallar det här för en fotoblogg men jag har inte haft en riktig bild på säkert en månad.. därför vill jag ha en lång bloggpaus för att samla mig ! För v a r  j e dag skriver jag säkert 3 inlägg , men alla blir oftast ett utkast. och det är jag trött över ! men under tiden som jag har bloggpaus ska jag ta fotton, illustrera och samla det som ploppar upp i mitt huvud i en bok ! Det kan ju inte vara kul att läsa en blogg utan bilder , eller hur ? Men jag kommer tillbaks med mycket större kreativitet och fler läsare . Nu vet jag att jag kommer tappa hur många som helst men nästa gång jag skriver ett inlägg kommer jag ha fler läsare ! Men kom gärna med förslag om vad jag kan skriva om osv :)

oväntatbesök - sjukan..

Ne fy igår låg jag och kollade på tv i !mammassäng! ( längesen man sov där ju ). Var heelt förskyld. drack cappushino eller hur stavas de ? och massvis med papper runt omkring mig kändes som att hela jag var ner snorad .. jo så hade jag typ värsta huvudvärken så mitt huve skulle sprängas , jag menar det ! somnade kl 22.00 för mig är det ovant, jag brukar vara uppe nätterna långa :) det här är verkligen iinte kul ! vaknade säkert 20ggr för mardrömmar som ploppat upp i mitt huvud . Tyvär ingen bild den här gången eftersom jag inte har något att lägga ut.

S å  v a r  s n ä l l a  n u  f ö r  a n n a r s  s m i t t a r  j a g  n e r  e r :D

Accessora

Nu har jag beslutsångest ! Jag har kikat runt i säkert 100 olika mode hemsidor , varav några var med smycken :) så har jag bestämt mig jag ska beställa hem från Accessora det får bli ett armband och ett halsband :) så här får ni de , jag vet verkligen inte vilken som ska få ligga i min stora smyckes ask :D Haha förlåt för att en av bilderna är superstor och den andra liten :) Men hittade inte andra bilder !  S å  n u  f å r  n i   b e s t ä m m a  v i l k e n  j a g  s k a  h a   a v   d e !

 

Ellos

Jag ska börja göra någon beställning från Nelly.com och ellos.se så snart som möjligt :) Så äntligen något nytt till garderoben som är för stor för mina kläder har ju slängt massvis nu inför hösten och vintern ! Som vanligt kikade jag in på Lindas blogg ( där jag alltid finner snygga kläder ) . Kommer göra nästan samma beställning som hon ska göra , åh jag är så glad för att jag har hittat en blogg med en tjej bakom bloggen som har samma stil som jag . Så ska jag kolla runt på Nelly också . Har faktiskt aldrig tyckt om ellos, men nu !

Kläderna kommer från Ellos och bilderna är LÅNADE från Linda .

Kamera och Bild

Har någon av er läst Kamera och Bild ? Står det något intressant eller vettigt i den ? Säg isåfall så kanske jag skulle köpa den :)

skäpmat veckan ut

Nu känner jag ångesten.. har ätit skräpmat hela veckan lång.. pizza 3ggr och Mcdonalds 2ggr sedan så har jag ju två dagar kvar på veckan då det kommer bli 80% godis eftersom de är vår bys marknad som är en gång per år ! haha värsta höjdpunkten, eller vad ? Den börjar idag och slutar imorgon , så det blir att man träffar mycket folk, kul helt enkelt :)

Skärpning dodo..

Nej fy nu har jag blivit riktigt less på mina inlägg utan bilder och rolig info. Så jag ska ta och skärpa mig och i minst vartannat inlägg SKA jag ha en bild. Så uppdaterar jag inte är det för att jag inte har något vettigt att säga :) Okej ? tro nu bara inte att jag är död om jag inte updaterar på en hel dag , utan att det är för att jag inte har något att skriva !

gash stress !

Gud vilken lång bloggpas jag har tagit.. men det är skola , nytt rum , ny " walk in closet " ,fotboll OCH bloggen det blir helt enkelt för mycket tiden räcker inte till.. jag ska försöka förbättra mig snart jag vet inte hur lång tid det dröjer.. men jag ska fösöka hinna med allt utan bli depp (: Sen så tar ju mina vänner väldigt stor plats ! jo och sen måste jag ju fotografera ! SHIT , alltså jag klarar knappt av det.. Jag kan ju tex inte städa tills jag blir trött på det och inte lägga ner för mycket tid på skolan . Hoppas ni förstår för jag älskar verkligen er !

AH ÄÄNTLIGEN

ÄNTLIGEN ! ääntligen har jag fått ett nytt rum (: bytte med mamma idag.. för jag ville ha lite mörkare och hon lite ljusare tapeter och solen lyser inte in här lika mkt som i mitt gamla rum.. så japp just nu fixar och trixar jag för att det ska bli mysigare, gud så skönt ! och äntligen har jag datorn HELT för mig själv.. mamma ska få ny dator snart ju :) Nej nu ska jag fortsätta med min nya inredning (: bilder ekommer kanske när jag är helt färdig ;)

sky

..

Hejsan mina vänner! har saknat er ännu en gång :) Jag har varit borta och glömde skriva det , så japp nu vet ni varför jag inte har uppdadaterat ! Hoppas ni har haft det skönt denna sommaren , för hos mig är det slut.. Kom hem igår , satte på datorn , och ja då måste ju självklart något inte funka den här gången var det Datamusen.. så nu får jag ha en med sladd... suck. Nu ska jag gå och duscha och sedan svara mail , :*