Designad av Gilraen.

Old picture ,

Gud vad svårt det där med sign är , jag vet inte hur länge jag har suttit o pillat och ändo ser den hur vanlig ut som helst. Hur gör man egentligen? det går ju inte bara och att sätta sig o pilla ihop en på 10 minuter!  haha den jag har nu tog bara någon sekund att göra, men att komma på, man blir liksom aldrig nöjd. det är märkligt det..

2009

 Jag har ju tänkt på att börja blogga igen, nu när det är nytt år och allt ! skulle kännas så konstigt att bara börja mitt i allt. Nog om det.  Ingen har väl missat raketerna? nej tänkte väl de. Och ingen har väl missat att fotografera de? då har ni missat något kan jag säga, för det är sjukt kul o bara ta kort på fyrverkerierna hur som helst,sen när man kommer hem utvilad nästa dag , är det hur spännande som helst att kolla igenom bilderna !


P.s mitt ps dampar så jag kan inte skriva sign , fick bli något annat konstigt program som inte hade stilen jag skriver det i på riktigt. men bättre detta än ingen. föresten utan systemkamera är det ju inga riktiga bilder, speciellt inte när det är mörkt och rörligt- som raketer