Designad av Gilraen.

Sådärja

Jag har ju lagt bloggen på hyllan men nu äntligen är det dags att plocka fram den igen den har dammat ett bra tag ! Hoppas min kreativitet är på hög nivå annars blir det inget roligt att läsa kan jag lova ! det dåliga är ju att det är höst och jag har tröttnat att fotografera löv o vattendroppar nu vill jag ha en vinter en riktig sådan ! Julafton och nyår , alla fyrverkerierna tänk er vilka bilder ;)Ångesten ska inte ta över

Gud vilken ångest jag bär på mig varje dag .. alltså mitt internet har krånglat nu i snart 2 veckor och jag har inte fått logga in på blogg.se under den tiden så jag har inte kunnat uppdatera , bara så ni vet så kommer detta vara en drygt en vecka till sen så trorjag att jag kommer börja igen :) Nu när jag loggar in på bloggkoll överstiger detta 1000 nya inlägg , tror ni min ångest mår bärttre då ? nej.. tvärt om . Jag ville bara hälsa <3

photoshop

Nu är jag lite sådär sur på min andra data.. alltså något virtuellt minne är fullt och när jag får igång mitt photoshop så kommer en ruta upp - du kan inte ladda upp en bild för att minnet är fullt, men när jag håller på tills datorn tillåter så kan jag tex inte ändra något på bilden för då kommer den förbannade rutan upp . Och nejnej jag tänker inte ladda upp ngn bild här på bloggen utan mitt namn på .. vet inte om jag riktigt vill ha ps på den här datan , för då blir den överfull och samma sak händer på denna som den andra..

Orange.

                                                               

Nu kommer hösten på riktigt !

Inte någon mer sol på typ 250 dagar.. hemskt ? Ja det gillar vi inte. hellre vinter än höst, haha man får inte till riktigt bra bilder på hösten som på vintern eller sommaren.. Men nu äntligen har jag något att komma med :D Ingen särskilt bra bild men det är den jag har hunnit redigera och sätta namn på .

god kväll :)

Jag tror jag ska försöka börja blogga lite igen.. har inte hunnit ta så mycket bilder men lite grann :D Men har därimot inte hunnit redigera några bilder än så det kommer nog inte någon på ett tag . Men just nu behöver jag er hjälp ! Ska jag färga hela håret blont eller ha det som nu blont över och brunt under.. ? Kanske inte riktigt passar in i en fotoblogg haha men just nu är det ju inget som passar in i en sådan.. Det är verkligen surt när man verkligen har den där bloggadygnetrunt sjukan och har bloggtorka, ska ni veta !  Nej nu ska jag läsa mejl , det har jag ju inte gjort på mer än en vecka nu.. oh bombadmejl eller vad ?