Designad av Gilraen.

lal

Hejhej :) Idag har jag varit lite i byn .. Köpte två tröjor .. hade iallafall jätte kul !  Nu ska jag nog ut lite igen ut i de gröna gräset och rita lite (y) Lite senare kommer två bilder på mig :) Hej då allihopa nu ska jag ut !

Bråådis

God Morgon :) Idag ska jag in i byn ett litet tag med Sara, så jag har lite brådis ! Sitter här med en macka och ett glas vatten . huh nu är de soligt så ja sticker nu. Hej då :D ha en bra och solig dag !

God Natt :)

Hejsan , ni känner väl att jag har så dåliga uppdateringar , men det är för att jag har såå mkt att göra .. Imorgon t ex har vi en Marknad som kommer 2ggr per år till vårt lilla Markaryd och på söndag ska jag ha 2matcher och kanske ska jag tvätta min cykel :) Aja ni får iallafall vara beredda på dåliga uppdateringar nu i helg ! 

                                                                                               God Natt :*

Fredag 30/5

Hejsan allihopa ! Idag har jag haft 3 lektioner och så självklart har  min lilla förskylning lämnat spår efter sig så jag har fortfarande ont i halsen, alltså kunde jag inte vara med på badet men min klass.. men men.  När jag kom hem greppade jag taget i min kamera och cyklade runt lite i skogar, men det blev inte många bilder eftersom  att jag ställer så höga krav på mina bilder "/ Men här kommer två stycken !!

Idag pratade jag lite med min fröken för skojs skull och hon sa att hon kunde säga till en på skolan att han skulle lägga ut mina bilder på en hemsida  :DD ahh jag är glaad !

578676-9
Den här bilden är absolut inte omgjord om den ser ut så :)


578676-10

Footorunda

Hejsan :) Idag hade jag 4 lektioner så ja va nt helt slut idag .. När jag kom hem tog jag taget om min nya kamera och gick en liten fotorunda i 3 timmar sammanlagt :))  så nu är jag trött i mina ben ska nog ta ett härligt fotbad :D

578676-8



578676-7

Hipp Hipp Hura :D

Hipp Hipp Hura :) Idag blir jag 11år . Ahh vaknade med att mamma kom och väckte mei med en kamera :) Olympus DCR 7V .. q kameran alltså . Och idag bara 2lektioner oxå :)) Kom hem och gick på Fotorunda i 1 tim  .578676-6

Uppdatering

Åh förlåt för dålig uppdatering :o Men jag har haft så mkt att göra bl a har jag haft en till fotbollsmatch :D Go Go Go Rif/Tif !! 6-2 blev de ! Tack och lov nu har min huvudvärk och halsont försvunnit och nu kan jag börja äta ordentligt :) Jag har på något sätt lyckats gå ner 5kg2dagar :O  Nä nu ska jag ta mig ett riktigt skönt bad men skumm .

Dum

Åhh nu så känner jag mig helt dum mot er att jag inte kan ta bilder men jag är sjuk :( Har match idag igen hoppas jag blir frisk tills dess :o Kanske att jag kommer beställa mig en Nikon d40 och då vet ni att den här  bloggen exploderar av bilder :D  Och ni kan väl komma på något som jag kan fotografera när jag har fått min Nikon d40 ?! Skulle va såå glad .

OM MIG

Jag är en väldigt kreativ tjej som äälskar att fotografera .. på fritiden spelar jag fotboll och bloggar om foto och mitt liv ! Så kameran har en väldigt stor plats i mitt hjärta. Spelar fotboll 3-4 ggr i veckan :) Och jag älskar godis nästan lika mycket som kameran :D Fråga om du har något du undrar över :) du kan kontakta mig på ; [email protected]

Länkar

Här hittar ni länkar som jag finner läs-/sevärda och intressanta. Du såklart varmt välkommen att länka till mig också, antingen genom bildlänk eller vanlig länk. Om du vill bildlänka till mig så finner du den nedan, kopiera koden och klistra in den där du vill ha länken.

 

DOODOOS
<a href="http://doodoos.blogg.se/" target="_blank"><img src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/578676/images/2008/bildlnk_15321216.jpg" border="0" alt="DOODOOS" width="88" height="31" /></a>

BLOGGAR:
Gilraen width= N E V N A R I E N Maria U